e107 Styles

Fórumok

callofduty2 v1.0

16 évvel ezelőtt
Akkor olvsagatni kell a főoldalon a leírásokat és a GYIK-et, aztán mindent tudni fogsz.
16 évvel ezelőtt
Fizi. Nem tudnál a call of duty-s témába beletenni egy hirdetés részt alul felül?
Nagyon megköszönném. AMikor én megpróbáltam beletenni tönkrement a theme sad grin
16 évvel ezelőtt
Sziasztok, nekem nagyon bejött ez a theme, pontosabban (lehet megvesszőzni) a logo kivételével nagyon bejön.. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, már ha nem szentségtörés egy CoD témából kivenni a logót.. Sikerült eltávolítanom, viszont szeretném kisebbre venni a logo nélküli fekete üres keretet fent, és itt akadtak gondjaim. Átírtam a méretét, és szemre akkora is lett, mint szeretném, de ekkor néhány eddig balra lévő linkre (tree) nem lehetett rákattintani. Ez mitől van? illetve az is jó megoldás lenne nekem, ha valahogy azt a felső részt ki tudnám venni valahogy, aza a kép helyén ne legyen semmi, csak a kret (az egyszerű témákat szeretem).. ha tudnátok ebben segíteni, azt megköszönném.
16 évvel ezelőtt
Mivel a header részben van a menü és reletív hivatkozással van elhelyezve benne, így természetesen szétmegy, ha kiveszed a képet.Játszani kell a header link részekkel (ul; li), hogy oda kerüljön, ahová akarod, Ha kisebbre veszed, akkor kisebbre kell venni a margin-top részt is.
Hajrá! happy
16 évvel ezelőtt
Köszönöm szépen, gyakorlok még erősen grin Próbálom öszegyűjteni a leírásokat, információkat magamnak, hogy legközelebb ne tegyek fel ostoba kérdéseket.. :-)
15 évvel ezelőtt
Hi all Fizi ez az üzenetet inkább kérés lenne tudnál nekem késziteni egy cod2-es de klános themet? kérlek ide írj az ügyben: [E-mail]


ui:
Kösz nagyon jó lenne ha készitenél nekem PLS emailen meg beszéljük
15 évvel ezelőtt
azt akarom kérdezni valaki nem tudna nekem csinálni 1 jó themest?? ha tudna akkor itt el ér
msn:[E-mail]
e-mail: [E-mail]
Moderátorok: fizi