e107 Styles

Fórumok

Theme készítés

17 évvel ezelőtt
Szia, leírhatnád hogyan is kell saját themet készíteni, nagyon örülnék neki mert interneten régen volt de már letörölték szóval ha tudnál egyet csinálni nagyon megköszöném, de ha gondolod akkor töltsd le a camtasia suditót, amivel videót tudsz felvenni, viszonylag jó minőségben, de vedd le vele minimumra a grafikáját mert akkor nem foglal sok helyet, és akkor nem kéne leírnod szerintem így gyorsabb grin és még az oldaladat is többen néznék, nah előre is köszi ha megcsinálod
16 évvel ezelőtt
Egy ilyen bemutató engem is érdekelne. A PC World 2007/06-os számán rajta is van a Camtasia teljes verzióban,
16 évvel ezelőtt
Ó, kit ne érdekelne egy ilyen? grin Gondolom ezért látogatunk ide... :-)
Szerintem azért ez nem olyan egyszerű. én is szeretnék egy saját témát, de egyelőre beérem a kész témák buherálgatásával . persze erről is kevés az info..
Az ötletet pesrsze támogatom, de kétlem, hogy fizi erre hajlandó lesz, számomra érthető okokból.
16 évvel ezelőtt
Hát telhetetlen vagyok:P én is szeretnk ilyen themeket készíteni:D
16 évvel ezelőtt
Nyugodtan készíthetsz, rajta. happy
16 évvel ezelőtt
Kösd fel a gatyát, ha te is ilyeneket szeretnél készíteni! Egy video elkészítése amit írtatok körülményes, hisz egy theme elkészítése nem 10 perc! Ha van egy apaltémád, még akkor sem egyszerű. A képek kiválasztása, szerkesztése, a színvilág összehangolása rengeteg időt tesz ki. Sokszor le kell próbálni a készülő munkát, egy saját, vagy interneten lévő webszerveren. Ha valami nem oké, többször is át kell írni a theme.php-t és a stíluslapot is. Na és akkor még ott van a böngészők eltérő megjelenítési tulajdonságai. Ennyi videóanyagot felvenni senki sem fog.
Moderátorok: fizi