e107 Styles

Fórumok

Combat Arms v2.0 theme

14 évvel ezelőtt
Szeretnék a klánom oldalának egyedi kinézetet adni, de nem tetszik a jelenlegi, másrészről végre saját magam akarok egy sablont készíteni. A problémám csak az, hogy mivel sem a phpben, sem a cssben nem vagyok vmi jártas, így elakadtam.
Egy 3 hasábos theme-re gondoltam 4 menüterülettel és alul bannerhellyel.
Már van vmiféle ismeretem az e107 theme struktúrájáról, csak az elég kevés.
Hamarosan készítek egy vázlatot, hogy lásd mire gondoltam.
14 évvel ezelőtt
Már el is készült a theme, amint a feltöltés engedélyezve lesz, feltöltöm.
14 évvel ezelőtt
Gratulálok, kíváncsian várom.
14 évvel ezelőtt
No partizán, akkor nekem meg lenne egy kérdéstem! Ebből a témából kiindulva nem e lehetne egy olyan tipped, hogyan tudnám megcsinálni hogy a középső hír rész felett illetve alatt is legyen menü rész???
14 évvel ezelőtt
2009. Oct 10. Sat, 17:14
Nem is kell tippelni grin
Egyszerűen megkeresed a theme.php-ben a <td class='content_column'> részt(a header részben), ott látni fogsz egy {SETSTYLE=} -t. az elé beírod hogy: {MENU=3} , mögé meg: {MENU=4}.
De ügyelj, hogy ne kerüljenek egymás mellé, nyomj elé és mögé egy Entert.
Az e107hungary.org source oldalára egyébként már feltöltöttem a theme-t,
amikor viszont ide tölteném fel, mindig befagy a böngészőm xD. Ha érdekel vkit, az egyik barátom oldalára készítettem a theme-t és a -link- oldalon meg is nézhetitek.
14 évvel ezelőtt
Helló partisan1991!

Figyu, naon köszike hogy megnézted hogy kell menüt hozáadni a témához, de én összekavartam a dolgokat. Azt hittem hogy az általad készített téma az egy másik. Nekem igazán -link- a témára lenne szükségem, és itt tölheted le -link- ! Tehát ebbe a témába kellett volna alul középen 2 menü hely, illettve alatta legalul középen egy és közeépen felül egy! Ha mégis tudnátok segíteni lécci segítsetek nekem!!! Köszike előre is!!
Moderátorok: fizi