e107 Styles

Fórumok

Legördülő menü

11 évvel ezelőtt
Sziasztok!

Nem olyan régóta foglalkozok php-val és css-el. Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet ilyen legördülő menüt csinálni, mint amilyen itt Fizi oldalán is található. Úgy értem amikor a menüre ráhúzom az egeret és alatta megjelennek az almenük. Azt gondolom hogy css-ben a hoovernél kell. segítségeteket előre is köszönöm!
11 évvel ezelőtt
Jquery-t kell beletenni, nem egyszerű.
10 évvel ezelőtt
És van arra valami mód hogy e107 1.0.4 es verzióban lehessen jQuery-t használni? Ugyanis alapjáraton nem támogatja feltettem a v2-t de ott sem igazán működik és nem is tetszik. Szóval valahogy lehet integrálni v1.0.4-be jQueryt?
10 évvel ezelőtt
Természetesen lehet, a theme.php file-ben kell meghívni és fontos a noConflict beillesztése is.
10 évvel ezelőtt
És tudnál segíteni hogy ezt az alap lime themében hogyan tudnám megcsinálni? A noConflict működését nem értem és nem tudom megcsinálni.
10 évvel ezelőtt
tessék egy kicsit utána olvasgatni. A noConflict azért kell hogy a scriptek ne akadjanak össze. A theme.php file-ben meghívod a scripteket a css file-ben meghatározod és csinálni kell hozzá egy a legördülő menühöz kapcsolódó sc file-t. Nem egyszerű, ha nincs rálátásod, természetesen egy kis tudással fűszerezve, akkor ne is kezdj bele, de azért próbálkozhatsz természetesen. Nem egyszerű az elkészítése és a beépítése.
Mindenesetre drukkolok, hogy sikerüljön.
Moderátorok: fizi