e107 Styles

Fórumok

segíts fizi!

15 évvel ezelőtt
sziastok
hogy lehet megváltoztatni azt az e107es képet ami a honlap cime előtt van mikor beirjuk....
thx
15 évvel ezelőtt
favico-nak hívják, a főmappában van, azt kell lecserélni.
15 évvel ezelőtt
Hali Fizi
Kérdésem lenne
Hogyan tudom kicserélni azt a kis ikont ami a htlm linkem mellet van nálad most egy festőpaletta
Köszike a választ
14 évvel ezelőtt
Lehet, hogy a következő kérdés már volt hasonló formában, de nem pont így: szeretném átalakítani a Combat Arms v 1.0 theme-t (ami nem itt van), mert 2 menüterülete van és 4 kellene( fenn és lenn )
14 évvel ezelőtt
A theme.php file-ben news részbe tegyél alulra és felülre egy menüterületet, ennyi az egész:
{MENU=x}
14 évvel ezelőtt
hali fizi
szeretném átmenteni a honlapomat egy másik tárhelyre ehhez kellene segítséged
már meg se tudom számolni hányszor kezdtem neki mindig valami hiba került a gépezetbe.
lementettem a honlapot lementettem a teljes adatbázist felmásoltam feltelepítettem a honlapot is de semmi sem jelent meg az oldalon tudom a config.php ban is elvileg jól adtam meg a dolgokat de semmi valahol leírnád hogy pontosan mit kell tenni egy teljes honlap átrakásánál?
ha nem túl nagy kérés vagy hol tudnék utána nézni
vagy a híreket melyik adat tábla tartalmazza?
14 évvel ezelőtt
bocs, de vmiért nem működik, amit mondtál
elküldjem a theme-t?
14 évvel ezelőtt
pusztító: Ha lementetted az adatbázist, akkor ezt fel kell tölteni a jelenlegi tárhelyre...Előtte azonban fontos, hogy az összes fizikai file fel legyen töltve (FTP) a tárhelyre, ami az előzőn volt. A config file-ben természetesen át kell írni az adatokat. Felmerülhet olyan probléma, hogy az adatbázis feltöltés korlátozva van a tárhelyen, ekkor vmilyen SQL darabolót kell használni, ami egy adott méretre darabolja az adatbázist és így már fel lehet tölteni vagy másik lehetőség, hogy az adattáblákat egyenként töltöd fel. Lényeges, hogy hibamentes legyen az adatbázis mentésed. Röviden ennyi lenne.

partisan1991: nézd meg a theme.php file-det. Fontos tudnod, hogy jelenleg hány menüterület van a theme.php file-ben. A footer rész előtt kezdődik a főrész és utána végződik. Ide kell beillesztened a megfelelő sorszámmal ellátott menüterületeket. Ennyi.
14 évvel ezelőtt
Sziasztok az oldalmra szertnék letőltést csinálni vagyis kész meg vanna kcsinálva csak ha rá nyomok h Letöltések azt irja ki hogy nincsenek letöltések....később!.. Mit tegyek hogy jó legyen régen jó volt csak már nem tudom mire nyomta most meg nem jó pls vki help!!!!
Moderátorok: fizi