e107 Styles

Fórumok

segíts fizi!

14 évvel ezelőtt


Anno, direkt így csináltam, de a style.css file-ben beállíthatod.

fizi

Igen, azt gondoltam, hogy direkt készült úgy. winky De mégis, hogy tudom elfelejtetni vele? Néztem már a kérdés előtt is a style.css fájlt, de nem jöttem rá. sad
14 évvel ezelőtt
A padding és margin értékeket változtasd meg.
14 évvel ezelőtt
csá fizi hallod tudsz segiteni az e107 avatár résznél hogy lehet modositani a usersettings.php hogy legyen 1 lenyilo része ahol látja a 3 könyvtárt amibe vannak a képek?
14 évvel ezelőtt
Hy.

Fizi tudnál nekem segiteni még aban hogy tudok beteni egy 5 ös menü területet a teheme-na de ugy hogy az a hirek fölöt legyen középen?Elöre is köszi a választ!!
14 évvel ezelőtt
{MENU=5}
Beteszed a hírek fölé
és a style.css file-ben definiálod a stílus elemeket.
Amúgy, ha egy kicsit utána olvasnál, ez mind le van írva a főoldalon és itt.
14 évvel ezelőtt
Nem az eröségem az utána olvasás bocsi.
De azér télleg köszönöm szépen.
14 évvel ezelőtt
Fizi lenne egy kérdésem az a lichking es theme amit csináltál az új Katt ezen a weblapon olyan furcsán viselkedik nem tudod milehet a probléma?
14 évvel ezelőtt
Nézd meg, hogy feltöltésnél a nyelvi file-t nem alakította -e át kisbetűssé. Másik, az azért elég durva, hogy a design-hoz a Te nick nevedet írtad, mivel a theme-t nem Te csináltad. Annyit mindig megérdemel a készítő, hogy megjelenítsék, kitől származik, hamár ingyen közzéteszi a munkáit, ezért írtam én is oda, hogy ported theme és honnan való!
14 évvel ezelőtt
Elnézést de nem én írtam mivel nem enyém a weblap.De majd szolok hogy írják át de igazad van.Ja és a nem alakította át a nyelvi file-t.És még egyszer bocs de nem én vagyok faka!!
14 évvel ezelőtt
Pedig ott keres a hibát, mert a nyelvi file-t nem tölti be.
Moderátorok: fizi