e107 Styles

Fórumok

Megjelenítés

15 évvel ezelőtt
Üdv.

Letöltöttem több sablont is és miután betettem az oldalra minden jó csak a hírnél a név elött ez jelenik meg:
LAN_THEME_4 Lewyy / LAN_THEME_10

Valamint a hozzászólás gomb helyén is ez áll: LAN_THEME_10

ez mitöl van? és hogyan tudom javítani?
15 évvel ezelőtt
Nézd meg nem alakította-e át feltöltéskor a nyelvi file-t kisbetűsre a theme-ben, Így Kell: Hungarian.php és English.php
15 évvel ezelőtt
Köszönöm, vaslóban, theme langban volt kisbetü.
mostmár jó:)

thx fixi
15 évvel ezelőtt
2008. Sep 14. Sun, 11:13
Köszi fizi a themet (Lineage II) nagyon tetszik. Két dologban szeretném a segítségedet kérni. Az alsó menüterületeket nekem egymás alá rakja egy kis eltolással. Az oldal: link
A themeben csak a képeket cseréltem le, de ugyanazokra a nevekre amik benne voltak. Egészen addig jó volt az alsó menü amig ki nem kapcsoltam PC Mag és a powered by menüket.
A másik: csináltam egy új oldalt (Órarend) melyen a táblázatot megformáztam, minden irás a cella közepébe, de az oldalon már csak az alapértelmezett, balra zárt megjelenés látható.
Ezekre van-e valamilyen megoldás?
Üdv
15 évvel ezelőtt
2008. Sep 16. Tue, 06:44
üdv.

Alapbol semmi gond nincs vele, csak felbontás miatt csúszik le.
Ha a monitorod felbontását átállítod 1280*1024-re akkor tökéletes a megjelenítésed.

hja... és min IE7 de ajánlott Mozilla vagy az új Google Chrome.
15 évvel ezelőtt
Szia! 1280-on használom IE7-el, de most megnéztem Firefoxal is. Otthon is két géppel munkahelyen is egy párral nekem lépcsőzetes. A másik oldalon ua. theme van fennt, ott minden rendben van. Néztem IE6-al, de ott a menü nem átlátszó, de az elrendezés ugyanolyan. Köszi a választ!
15 évvel ezelőtt
tényleg fura, nekem szépen bejön az oldalad.

itt egy kép róla:Klikk
15 évvel ezelőtt
Szia lewyy! Kösz, hogy ránéztél, de az oldal aljával van a probléma. A hirek alatt egymás mellett három menü terület van ami nálam egy kicsit eltolva és egymás alá került. A teteje teljesen rendben van.
15 évvel ezelőtt
2008. Sep 23. Tue, 14:42
Sziasztok! Megoldodott a probléma. Ha az alsó menű sorban a bal oldali menű területe (kerete) kisebb mint a mellette állóé, akkor egymás alá rakja őket nálam. Most átrendeztem akkor jó. Letöltöttem ugyanennek a themnek az új verzióját is, de abban is jelentkezett a hiba, plusz az alsó "liszensz" szöveget berakta az oldal közepére.
15 évvel ezelőtt
Szia Fizi. Többször végigolvastam a többnyelvű oldal létrehozására vonatkozó leírásokat, de nekem nem sikerül. Letöltöttem ezt a guser...menüt, de ezzel az a problémám, hogy az eredetileg ISO kódolású oldalamat UTF-re teszi át és összekutyulja a nem megfelelő karaktereket. A másik kérdésem pedig ennek a futurebox pluginnak a beállításai lennének, mert letöltöttem én is megnéztem, csak megjeleníteni nem tudom. Előre is köszi a válaszodat.
Moderátorok: fizi