e107 Styles

Fórumok

Chatbox dátum????

15 évvel ezelőtt
Szia Fizi!
Segits légyszíves nekem ,olyan gondom van hogy sehogy sem tudom elérni a soccer 2-s théma alatt hogy a dátum látható legyen a felhasználó után a chatben!
Már az E-107 Magyarországon próbálkoztam de nem sikerült megoldanom.
(Ezt a segítséget kaptam.)
link JoniPeti segített de hiába vagy én csinálok rosszul valamit vagy nemtom. Megtennéd hogy ránézel a themára hátha valami más a gond vele.Én ezt annyira nem vágom de nagyon jó lenne ha a srácok tudnák hogy mikori üzit látnak.Az összes üzenet megtekintésénél van dátum de a kis chat ablakban pedig nincs.
Köszi előre is a segítséget.
Ha véletlenül volt már ilyen téma a fórumban akkor bocs hogy újat kezdtem!
15 évvel ezelőtt
A theme.php chatbox részébe tedd bele a következő kódot, ez felel a dátumért:
<span class='smalltext'>{TIMEDATE}</span>
14 évvel ezelőtt
2009. May 05. Tue, 22:52
Szia Fizi! Szóval amit írsz az benne van rendesen a username után ahogy kell így néz ki!
$CHATBOXSTYLE = "<br /><div style='text-align: left'><img src='".THEME_ABS."images/chat_bullet.png' alt='' style='width: 22px; height: 23px; vertical-align: middle' /><b>{USERNAME}</b><br /><span class='smalltext'>{TIMEDATE}</span><br />{MESSAGE}</div>";
ezt vagyis egy hasonlót küldött a JoniPeti is csak a méretezés volt más,de nem ír dátumot nem tudom mi lehet még ezek után.A helyét kihagyja egy sort de nincs ott semmi,próbáltam kijelölni hátha fehér betűvel írja de ez sem jött be. Ha tudnál segíteni megköszönném mert a fiúk sose tudják mikori üzenetet látnak. Köszi hogy foglalkozol vele.
14 évvel ezelőtt
Szerintem valamit elírhattál, mikor átszerkesztetted a theme-t, mert eleve hiányzik a kód belőle, és az oldalad is szét van esve.
14 évvel ezelőtt
Szia!

Hogy érted azt hogy szét van esve az oldal arra gondolsz hogy 16:9 nézetben gáz a dolog?Azt már én is észre vettem,de most az nem zavar viszont nekem benne volt a kód amit küldtél én azt nem bántottam,(azt hiszem)legalább is !Viszont ha újra feltöltöm a theme-t akkor helyre áll a rend?Vagy elég csak részleteiben frissíteni a php-ket?
Köszi.
14 évvel ezelőtt
Küld el az általad átszerkesztett theme-t és belenézek.
(néztem az oldalad kódját, de nem jelenik meg benne a dátum, olyan, mintha nem lenne belekódolva)
14 évvel ezelőtt
Küldtem mail-ban,Köszönöm.
Moderátorok: fizi