Fórumok
Theme kérés
Válasz írása
- Ugrás ide: Következő téma
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v1
- Ugrás ide: Külföldi témák - e107 v1
- Ugrás ide: Magyar témák - e107 v1
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v1
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v1
- Ugrás ide: Valaki segítsen - e107 v1
- Ugrás ide: Nem műküdő letöltés - e107 v1
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v2
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v2
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v2
- Ugrás ide: Valaki segítsen - e107 v2
- Ugrás ide: Nem műküdő letöltés - e107 v2
- Ugrás ide: Külföldi témák - e107 v2
- Ugrás ide: Magyar témák - e107 v2
-
Hozzászólások: 0Csatlakozott:Szia! Az új warezomhoz szeretnék kérni egy új témát .
Most a lineage 2 van fenn , ami nagyon profi , de azt szeretném , hogy rászabnád a warezomra. Az egész alapszíne tökéletes , az elrendezés is . Annyit kellene csak változtatni , hogy a főoldalon az alsó és a felső lineagés képet kellene lecserélni . A képek hátteréül szolgáló csíkos mező is maradhat , alapból jól néz ki , beleillik az összképbe .
A felső képbe :- JohnyT Warez Team - ot kellene beírni (ne tudom lehetne-e animált betűkkel - ha nem , az sem gond , csak egy ötlet) és valami hozzáillő háttérbe helyezni , pl. felhők , tüzijáték stb. Én ezt inkább rádbíznám , ebben te vagy a profi . Bármilyen lesz , örömmel elfogadom . Esetleg 3D-s lehetne , mint itt a te oldaladon a felsőkép.
Az alsó lineagés kép helyett ötletem sincs , mire kellene lecserélni . Neked biztosan van erre is valami jó ötleted , desing-be is a toppon vagy , ezt látom . Az oldalszegély minta is maradhat , esetleg ha gondolod , ki is cserélheted valamire .
Előre is köszönöm , a rámfordított idődet és a témát . Meg szeretném még megköszönni az eddigi sok profi munkádat is , a felhasználók nevében , Üdv. JohnyT ( A fiam nevében jelentkeztem be , az ő tudtával , mert az én regisztrációm nem akar sikerülni )
-
A theme-ket nem szoktam átalakítani, személyre szabni. Ez már annak a feladata, aki használni fogja. Sem időm, sem energiám nincs erre.
Sorry!
-
Hozzászólások: 0Csatlakozott:sziasztok csináltok nekem 1 word of warcraft témát nagyon kéne nekem de olyan kell ami a nyomogombokat meg tom modositani mert van 1 pár menü képem [link] <== itt van 1 pár és ilyenneket akarok beteni de majd csinálok többet is. -
nekem is jó lenne ilyen téma
-
Hello all!
Én nekem egy call of duty-s téma (cod1, coduo, cod2, cod4 egyben) kéne, pl: [link] <- ilyesmi -
Van több cod theme. Nézz körül.
-
fizi
Van több cod theme. Nézz körül.
Tudom hogy van, találtam is csak sajnos azok fizetősek
((
-
Hozzászólások: 0Csatlakozott:Eddig összesen 3 lineage 2 themet találtam. [link]
Ami ennek az oldalnak a Revo2 themje azt valaki megtudná adni a linkjét mert nagyon tetszik és ilyet még nem láttam... -
Hozzászólások: 0Csatlakozott:igencsak érdekelne egy FC Barcelonás zheme
köszi előre is -ha 24es vagy The Unitost találtok/csináltok, nekem az is megfelel:P
-
Én szeretnék kérni egy Microsoft Train Simulatoros Tehemest.
Előre is köszönöm ha valaki elkézsíti.
Válasz írása
- Ugrás ide: Következő téma
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v1
- Ugrás ide: Külföldi témák - e107 v1
- Ugrás ide: Magyar témák - e107 v1
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v1
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v1
- Ugrás ide: Valaki segítsen - e107 v1
- Ugrás ide: Nem műküdő letöltés - e107 v1
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v2
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v2