e107 Styles

Fórumok

Help pls

16 évvel ezelőtt
Köszönöm-köszönöm. Ne haragudj ha megbántottalak, csak borzasztóan bosszantott, hogy nem jó.
Megmondanád mi az az egy-két hiba?
16 évvel ezelőtt
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy nem működik a letöltés menüm. Iso a rendszerem. A feltöltés megy, de azt nem tom átrakni a letöltés menübe.
16 évvel ezelőtt
Kicsit világosabban és részletesebben írd le, mert így gőzöm sincs, mi a probléma.
16 évvel ezelőtt
A letöltés menüm valamiért nem tom beállítani, hogy miért azt nem tom. Elméletileg ha valamit feltöltök, azt át tudnám rakni a letöltések közé de nem megy. A letöltések hozzáadásában, nem tok kategóriát választani, gondolom az elérési út nem jó. Tükörszerver nincs beállítva, mivel nem tom mi az. Csináltam képeket:
-link-
-link-
-link-
-link-
-link-
-link-
Előre is köszi a segítséget. Honlapom -link-
16 évvel ezelőtt
Ha letöltés kategóriát hozol létre, akkor létre kell hozni egy "kezdő"-t, majd alá a kategóriákat és abba tudod beletenni a letöltéseket. Közvetlenül a főkategóriába nem tudsz letöltéseket tenni. Ezt látom a képekből, hogy csak főkategóriát hoztál létre.
16 évvel ezelőtt
nagyon köszi!!! Már megy!!!
Van még 1 kérdésem, gomb plugint hol lehet találni? Mert amiket olvastam a fórumban, az manuális megoldás. Pluginba nem létezik? Legalább csak magyarítás.
16 évvel ezelőtt
Mi az a gomb plugin? happy
Ha a fórum gombokra gondolsz, vagy a rendszerben megtalálható "button" grafikákra, akkor azokat magadnak kell elkészíteni és behelyezni a rendszerbe.
16 évvel ezelőtt
Sziasztok szeretnék csinálni 1 adok-veszek menüt csak nem tom, hogy és miként áljak neki. Ha esetleg valaki tudna segíteni megköszönném!!!
16 évvel ezelőtt
Ja még az is érdekelne, hogy hogy lehet beállítani azt, hogy az oldalam 1 megadott időközönként álló helyzetben frisülni tudjon. Mert nekem sajna ezt nem végzi el magától.
16 évvel ezelőtt
Js file-vel megoldhatod a frissülést, keress rá a google-vel.
Adok-veszek, nem tudok róla. Online shop van a plugin-ok között.
Moderátorok: fizi