e107 Styles

Fórumok

Help !

16 évvel ezelőtt
akkro probáld meg azt hogy kitörlöd a cahtboxstyle részt a theme.php-ben. és így az alap chatbox stylet fogja használni.
de előbb probáld meg hogy a 80% kot irod át a menü széleségére: pl width: 100px;
16 évvel ezelőtt
Sziasztok. Készítettem egy theme-et ami három oszlopos, három külön menüterülettel: baloldali, középső és jobboldali. A következő lenne a problémám. Az olyan helyeken, ahol egy szélesebb kép, videó, vagy akár egy hülye HSZ miatt az oldal szélessége nagyobb lenne, mint a monitoré, akkor nem széthúzódik, hanem a középső menüterületet, a főrészt, valamint a jobboldali menüterületet egyszerűen bepakolja a bal oldali menüterület alá. Ennek mi lehet az oka?

A másik kérdésem egy kisebb problémára vonatkozik de azért ebben is megköszönném a segítséget. A következő a gondom: a fejlécbe raktam egy flash fájlt ami be kellene hogy férjen a fejléc megadott paraméterei tehát a 100%-os szélesség és 200 pixeles magasság közé. Azonban valamiért mégsem teszi. Úgy viselkedik, mintha a Flash körül lenne egy olyan 2-3 pixeles keret, holott ilyen sehol nincs beállítva neki. Az oldalon ez csak annyiban feltünő a jelenlegi állapotban, hogy a jobbszélső Flash fájl jobb oldalán látszik pár pixel a fejléc hátteréből.

-link-

Előre is köszi bárminemű segítséget.
16 évvel ezelőtt
Én sehol nemtapasztaltam hibát az oldalon.
16 évvel ezelőtt
Hú! Ja igen, ezt elfelejtettem. A legtöbb helyen levettem a jobboldali menüsort, épp emiatt. De van ahol még az sem segített: -link-
Ráadásul azt elfelejtettem hozzátenni, hogy csak Explorer-nél jön elő ez a hiba.
16 évvel ezelőtt
Így sajna nemtudom hogy mi lehet a gond.
16 évvel ezelőtt
Ha a theme-d div tag-ekkel van megoldva (én úgy látom), akkor, ha valami nagyobb, akkor lefogja nyomni alá. Használj kisebb képeket vagy old meg table tag-ekkel %-os arányban. Az adott esetben alá fogja tenni, mert a div tag szélesebb, mint a style.css file-ben megadott érték és nem tudja mellé rakni az alap szélességet figyelembe véve. (remélem érthetően írtam : )
16 évvel ezelőtt
Köszi a segítséget happy
Igen div tag-ekkel oldottam meg (hogy egész pontosan miért úgy, arra már nem emlékszem) és igen érthető volt. Mindenképp meg fogom próbálni.

A másik kérdéssel kapcsolatban is tudnál esetleg segíteni?
16 évvel ezelőtt
Sziasztok!

Bocsi, ha nagyon hülyeséget írtam, de sehol nem találtam rá választ. A Témát amit letöltöttem(azóta már többet is!) mikor betallózom(a letöltött rar fájl nem megy, beleírtam annak a tartalmát zipbe úgy se megy!) ezt a hibát írja ki:

Hiba: A fájltípus application/x-zip-compressed nem engedélyezett, törölve lett. (1)
Admin üzenet
Hiba: a file kicsomagolása nem sikerült PCLZIP kicsomagolási hiba: 'PCLZIP_ERR_MISSING_FILE (-4)'

Próbáltam mindenhogy, de sehogy se megy! Léccy segítsetek, naon kezdő vok! sad(((

Moderátorok: fizi