Fórumok
Lineage II v2.0 theme
	   	Válasz írása 

- Ugrás ide: Előző téma
- Ugrás ide: Következő téma
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v1
- Ugrás ide: Külföldi témák - e107 v1
- Ugrás ide: Magyar témák - e107 v1
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v1
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v1
- Ugrás ide: Valaki segítsen - e107 v1
- Ugrás ide: Nem műküdő letöltés - e107 v1
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v2
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v2
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v2
- Ugrás ide: Valaki segítsen - e107 v2
- Ugrás ide: Nem műküdő letöltés - e107 v2
- Ugrás ide: Külföldi témák - e107 v2
- Ugrás ide: Magyar témák - e107 v2
- 
       Hozzászólások: 0Csatlakozott:Az extra.hu oldalon van a clan oldalunk, amire szerettem volna feltenni ezt a szép themet, de valamilyen oknál fogva a híreket a főmenü linkek alá rakja. Nem mellé. Ráadásul, ha az 1. területre rakok valamit (pl: login), akkor még lejjebb csúszik minden. Hozzászólások: 0Csatlakozott:Az extra.hu oldalon van a clan oldalunk, amire szerettem volna feltenni ezt a szép themet, de valamilyen oknál fogva a híreket a főmenü linkek alá rakja. Nem mellé. Ráadásul, ha az 1. területre rakok valamit (pl: login), akkor még lejjebb csúszik minden.
- 
       Hozzászólások: 0Csatlakozott:te ha jobban utána néztél volna hozászólásokba már jelezték a problémát kértük is fizit hogy javítsa de nem reagált. Hozzászólások: 0Csatlakozott:te ha jobban utána néztél volna hozászólásokba már jelezték a problémát kértük is fizit hogy javítsa de nem reagált.
 És nem rossz a theme csak 1024-al vagy kissebbel szét csúszik 1280-ra van készítve.Bár szerintemaz nem olyan elterjedt még...
- 
      Meg fogom nézni, de hagyjatok már egy kis időt. Most éppen myaralni voltam.  
- 
       Hozzászólások: 0Csatlakozott:fizi nekem segitesz egy kicsit? Hozzászólások: 0Csatlakozott:fizi nekem segitesz egy kicsit?
- 
 ReedIce
 te ha jobban utána néztél volna hozászólásokba már jelezték a problémát kértük is fizit hogy javítsa de nem reagált.
 "te ha jobban utána néztél volna", látnád, hogy én augusztus 27-én pontosan 16 órakor szóltam, míg amire Te hivatkozol, az aznap 19:40-kor érkezett. 

- 
       Hozzászólások: 0Csatlakozott:Lineage II v2.0 ReedIce Aug 12 : 23:22 Válasz erre Hozzászólás módosítása Hozzászólások: 0Csatlakozott:Lineage II v2.0 ReedIce Aug 12 : 23:22 Válasz erre Hozzászólás módosítása
- 
       Hozzászólások: 0Csatlakozott:LOL, három helyen lehet ugyanarról a problémáról beszélni... El kell ismerjem, igazad van. Elnézést! Hozzászólások: 0Csatlakozott:LOL, három helyen lehet ugyanarról a problémáról beszélni... El kell ismerjem, igazad van. Elnézést!
 Ettől azonban a kérdés még kérdés marad:
 1. Mikor lesz ideje Fizi mesternek, hogy meghajolva a nép akarata előtt, javítsa a problémánkat?  
 2. Mivel érdemeltem ki, hogy az első hozzászólásodban olyan "kedvesen" helyreraktál? Őriztünk mi együtt libát?    
- 
       Hozzászólások: 0Csatlakozott:semmivel csak hulla fáradt voltam és vagyok és jó volt valakibe belekötni Hozzászólások: 0Csatlakozott:semmivel csak hulla fáradt voltam és vagyok és jó volt valakibe belekötni
- 
       Hozzászólások: 0Csatlakozott:Véletlenül nincs vmi mondandód számomra a fenti beismerésed kapcsán? Hozzászólások: 0Csatlakozott:Véletlenül nincs vmi mondandód számomra a fenti beismerésed kapcsán?
- 
       Hozzászólások: 0Csatlakozott:Igazán nincs:D Hozzászólások: 0Csatlakozott:Igazán nincs:D
	   	Válasz írása 

- Ugrás ide: Előző téma
- Ugrás ide: Következő téma
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v1
- Ugrás ide: Külföldi témák - e107 v1
- Ugrás ide: Magyar témák - e107 v1
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v1
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v1
- Ugrás ide: Valaki segítsen - e107 v1
- Ugrás ide: Nem műküdő letöltés - e107 v1
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v2
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v2