Fórumok
Themes átalakitása
Válasz írása
- Ugrás ide: Előző téma
- Ugrás ide: Következő téma
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v1
- Ugrás ide: Külföldi témák - e107 v1
- Ugrás ide: Magyar témák - e107 v1
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v1
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v1
- Ugrás ide: Valaki segítsen - e107 v1
- Ugrás ide: Nem műküdő letöltés - e107 v1
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v2
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v2
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v2
- Ugrás ide: Valaki segítsen - e107 v2
- Ugrás ide: Nem műküdő letöltés - e107 v2
- Ugrás ide: Külföldi témák - e107 v2
- Ugrás ide: Magyar témák - e107 v2
-
Hozzászólások: 0Csatlakozott:Kicsit túl buzgóvoltam végülis megoldottan különösebb tudás nélkül...beleolvastam a theme.php ba és mivel 2xer szerepel a a 4 es menü (egyszer jobb és egyszer pedig legalul) tehát a legalsót átneveztem 5 re és íyg minden klafa és jó!:P
De gondolom te sokkal jobbat is tudsz...
Most h megbeszéltük ezeket szeretnék mást kérdezni:
A felső menüd féle stílus érdekelni ezt hogy kellene megoldani?:S
Előre is köszi! -
Hozzászólások: 0Csatlakozott:Hi all! A deepblue2-be szeretnék egy aktiválási területet betteni próbáltam a {MENU=3}-al de nem megy vagy én vook a láma valaki pls vagy ide írjon vagy elküldöm neki a theme.php-t msn-en és bele írná nekem valaki ? msn:[email] -
Szeretnék a leendő weboldalamhoz témát létrehozni. Mi alapján válasszak témát? Mik a fő szempontok? Mit mennyire tudok módosítani, és hogy? Erről doksit hól találok, hogy el tudjak indulni? Köszike! És bocs, hogy nagyon amatör vagyok. -
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Egy oldalamhoz grafikailag átalakított sony psp témát használom, aminél alapba beépítve van a jobb oldali menűbe a keresés.
Erre nekem igazán nincs szükségem, de sehogyan sem tudom eltüntetni.
Ha valaki meg tudná mondani, hogyan, nagyon megköszönném. -
Vedd ki a theme.php file-ből a
{SEARCH}
kódot a hozzá tartozó részekkel együtt. -
Működik a dolog:) -
kitud nekem segiteni 1 témát akkarok át alakitani 1 másmilyen témára csak jó lenne ha lenne valaki h. lehet modositani bár elkeztem de valahogy nem jutok 1 ről a 2 re na meg h. lehetet valahonnan honlap keretet találni ami jó 1 narniához
-
Morpheus
kitud nekem segiteni 1 témát akkarok át alakitani 1 másmilyen témára csak jó lenne ha lenne valaki h. lehet modositani bár elkeztem de valahogy nem jutok 1 ről a 2 re na meg h. lehetet valahonnan honlap keretet találni ami jó 1 narniához
ha választ szeretnél, akkor írd le normálisan, érthetően -
Szeretnék segítséget kérni. jelenleg a Tiger Salamnder themet használom de ha jól sejtem nincs köze a problémámhoz. Szeretném a honlapomon a fórumot ugy használni,hogy teljes oldal méretben csak a fórum legyen. Nem tudom miért a fórum a két menüsor közé van benyomoritva középre. Probáltam más themekből puskázni de elvéreztem rajta.
A honlapom cime [link] a fórumot ha megnézé valaki látható középre van össze zsufolva.
Szóval mit hol és hogyan kéne beállítanom hogy a fórum teljes ablak méretü legyen és ne legyen jobb és bal oldalon a menüsor. Csak a főoldalról a logo és ha fórumban valaki a logora kattint visszadobja a kezdő oldalra.
Választ előre is köszönöm szépen. -
A theme-ben a customheader; customfooter; custompages változókkal tudsz külön kinézetet adni a fórumnak. Hozzá kell igazítani a style.css file-t is.
Leírást találsz a főoldalon és a wiki-ben is.
Válasz írása
- Ugrás ide: Előző téma
- Ugrás ide: Következő téma
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v1
- Ugrás ide: Külföldi témák - e107 v1
- Ugrás ide: Magyar témák - e107 v1
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v1
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v1
- Ugrás ide: Valaki segítsen - e107 v1
- Ugrás ide: Nem műküdő letöltés - e107 v1
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v2
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v2