Fórumok
Theme kérés
Válasz írása
- Ugrás ide: Következő téma
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v1
- Ugrás ide: Külföldi témák - e107 v1
- Ugrás ide: Magyar témák - e107 v1
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v1
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v1
- Ugrás ide: Valaki segítsen - e107 v1
- Ugrás ide: Nem műküdő letöltés - e107 v1
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v2
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v2
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v2
- Ugrás ide: Valaki segítsen - e107 v2
- Ugrás ide: Nem műküdő letöltés - e107 v2
- Ugrás ide: Külföldi témák - e107 v2
- Ugrás ide: Magyar témák - e107 v2
-
Hozzászólások: 0Csatlakozott:Én csak a grassy theme-t szeretném UTF-8 kódolásban megkapni!
-
Nekem egy Volkswagen - es témára lenne szükségem.
A téma egy VW Club honlapjához kellene.
Előre is köszönjük
-
Én egy zene oldalt szeretnék készíteni, és egy igazán ütős tecktonik témára lenne szükségem, nem sürgős, mert időm van:) előre is köszönöm, Hello -
Hozzászólások: 0Csatlakozott:Hát nem tudom, ti hogyan vagytok vele, de egy hónap is kevés mindegyik theme elkészítéséhez és szerintem ha már Fizi van olyan rendes és megcsinálja, az a minimum, hogy egy "Köszesz Fizi haver!" -t elengedtek vagy küldtök neki egy képeslapot(e-maileset sztem), stb. (Én legszívesebben aranyba foglalnám...), hogy magával nem törődve, jóformán a Ti kéréseitekkel foglalkozik, feláldozva szabadidőt, energiát. -
Hát igen, nehéz dolog ez, igyekszem, de nincs mindig időm foglalkozni ezekkel a dolgokkal. Általában, ha valamit többen kérnek vagy megragad az adott dolog, akkor elkészítem, de azt senki ne várja, hogy egyedi theme-ket fogok gyártani olyan témában, ami csak egy embernek szükséges. Ezt gondolom mindenki megérti. Ha valakinek egyedi theme kell, az írjon mail-t, de ezek már nem lesznek ingyenesek.
-
Hozzászólások: 0Csatlakozott:Ha van időd fizi akor légyszíves össze dobhatnál egy új Cataclysm wow-os theme-t kb ilyet KATT!! -
Hozzászólások: 0Csatlakozott:Persze ha van időd hangulatod kedved hozzá ezt nem kértem végülis csak javasoltam!!Na jó lehet venni kérdésnek is!! -
Én egy Cabal Online -s témát szeretnék kérni.Nem sürgős, én ráérek.Ha esetleg valaki tud egyet, írja le légyszi.És ha megcsinálja valaki, vagy te, Fizi, akkor előre is nagyon szépen köszönöm.
Üdv -
Ha időd,energiád engedi és van kedved tudnál csinálni egy Runes Of Magic témát?
Egy ilyesmire gondoltam:
Ugyan innen lelehetne tölteni de regisztráció szükséges hozzá,emailt hiába írok a community-jük nem aktív regisztrációnál pedig bármilyen e-mail címet írok be azt írja hogy nem tűnik valós email-nek.Ugyan sürgősnek nem sürgős de én és sok "guild" társam nagyon örülnénk neki.
Itt van még pár minta ötletnek:
[link]
[link]
Valamint itt letudsz tölteni egy fansite kitet ami valószínűleg nagyban tudja segíteni a munkád:
[link]
Ha nem vagyok túl pofátlan tudnád úgy csinálni a bannert hogy a feliratot PSD-be és akkor áttudjam írni tetszőlegesre?
Elnézést ha sokat kérek és NAGYON hálás köszönet érte ha csak egy csepp energiád is beleölöd
Válasz írása
- Ugrás ide: Következő téma
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v1
- Ugrás ide: Külföldi témák - e107 v1
- Ugrás ide: Magyar témák - e107 v1
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v1
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v1
- Ugrás ide: Valaki segítsen - e107 v1
- Ugrás ide: Nem műküdő letöltés - e107 v1
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v2
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v2
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v2