Fórumok
kép változás
Válasz írása
- Ugrás ide: Előző téma
- Ugrás ide: Következő téma
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v1
- Ugrás ide: Külföldi témák - e107 v1
- Ugrás ide: Magyar témák - e107 v1
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v1
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v1
- Ugrás ide: Valaki segítsen - e107 v1
- Ugrás ide: Nem műküdő letöltés - e107 v1
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v2
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v2
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v2
- Ugrás ide: Valaki segítsen - e107 v2
- Ugrás ide: Nem műküdő letöltés - e107 v2
- Ugrás ide: Külföldi témák - e107 v2
- Ugrás ide: Magyar témák - e107 v2
-
Az érdekelne hogy hogyan lehet olyet csinálni mint ami itt is van például a Keresés gombnál, hogy amikor ráviszem az egeret akkor megváltozik a háttere?
Remélem értitek mire gondolok.
És még az érdekelne, hogy amikor bele viszem 1 szövegdobozba az egeret annak is megváltozik.
pls valaki magyarázza el nekem. Előre is köszönöm. -
Adsz neki egy .akarmi a:hover kódot a style.css file-ben.
-
Hozzászólások: 0Csatlakozott:lehet hogy én vagyok a buta, de nem értem, mutatnál 1 példát ha szépen megkérlek ? :$ -
Tessék egy példa a jelenlegi theme-ből (amit ez az oldal használ):
/* tbox, chatbox, button */ .tbox{ font: 11px Arial, Tahoma, Verdana, Helvetica; color: #000; background: #dfebeb; margin: 5px 0 0 5px; padding: 3px; border: 1px solid #999; } .tbox:hover { text-decoration: none; background: #fff; border: 1px solid #333; } .tbox.chatbox { width: 96%; color: #000; border: 2px solid #949824; padding: 2px; margin: 2px auto; background: #f6f7f0 url(images/formbox_bg.png) no-repeat left top; } .button { font: bold 11px Arial, Tahoma, Verdana, Helvetica; color: #fff; background: #000 url(images/button.png) repeat-x left bottom; margin: 1px; padding: 2px; text-align: center; border: 1px solid #fff; cursor:pointer; } .button:hover { color: #fff; background: #000 url(images/button_hover.png) repeat-x left bottom; } .button a { color: #fff; } .button a:hover { color: #969696; }
-
Még érdekelne 1 dolog, elmondom mir eis gondoltam.
Azt szeretném ha ott kint a híreknél ha ráviszik az egeret például a ''Megjelenítés PDF formában'' nevű ikon megváltozna ara a képre amit adok neki.
Mutatok 1 példát, abbol tuti megérted
Hogyha felmész ide: [link]
és ráviszed az egeret pl a Diablo 3-ra és megváltozik.
Remélem tudod a megoldást :$
Előre is köszi. -
Ugyanúgy kell megoldani: a és a:hover stílus elemekkel.
-
Hozzászólások: 0Csatlakozott:Kerestem kódokat, nem nem lett jó, sok van aminél linket is kell adni, de az nekem nem jó mert ugye én meg akarom jeleníteni a hírt PDF formában, és oda ez nem jó.
Hogy tisztán láss erről van szó: {PDFICON} meg a többi haverjáról, névszerint: {PRINTICON} {EMAILICON} és {ADMINOPTIONS}
Remélem neked van valami használható ötleted :$ -
Hozzászólások: 0Csatlakozott:1 sima képpel már megtudom csinálni, de ezekkel a gombokkal nem megy :S pls segíts
-
Na, szóval...csak egy kis dorgálás! Igazán vehetnétek a fáradságot és használva a google-t sokmindenre rájönnétek magatoktól. Szívesen segítek, de az nem járja, hogy nem tesztek semmit a dolgokért. Rengeteg helyen, minden le van írva. Egy kicsit tanulmányozzátok már a html és stílus file-k kialakítását, a változókat, ha saját theme-t akartok készíteni....Erről ennyit
Azért, hogy lásd kivel van dolgod...bár csak egy kicsit kellett volna visszaolvasnod!
A pdf ikon ugyanolyan, mint egy gomb...tehát...ha más képet akarsz, akkor a stilus file-ben meg kell adnod a következő elemeket, pl.:
.pdficon { background: url(images/button.png) no-repeat left top; margin: 1px; padding: 2px; text-align: center; } .pdficon a { background: url(images/pdficon.png) no-repeat left top; margin: 1px; padding: 2px; text-align: center; } .pdficon a:hover { background: url(images/pdficon_on.png) no-repeat left top; margin: 1px; padding: 2px; text-align: center; }
A theme.php file-ben pedig megadsz egy class változót a shortcode-nak, pl.:<div class='pdficon'>{PDFICON}</div>
Lehet span is. Ez csak egy példa, ültesd át az oldaladra. -
Hozzászólások: 0Csatlakozott:Annyira agyhallot azért nem vok hogy ne néztem volna meg google ba, megnéztem, de mivel én nem nagyon értek ehhez, és szeretném jobban megismerni ezeket a dolgokat, ezért kérdeztem meg tőled, próbálgattam, de sajnos nem jött össze...
De amúgy köszi a segítséget.
Válasz írása
- Ugrás ide: Előző téma
- Ugrás ide: Következő téma
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v1
- Ugrás ide: Külföldi témák - e107 v1
- Ugrás ide: Magyar témák - e107 v1
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v1
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v1
- Ugrás ide: Valaki segítsen - e107 v1
- Ugrás ide: Nem műküdő letöltés - e107 v1
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v2