Fórumok
lgsl serverfigyelő;
Válasz írása
- Ugrás ide: Előző téma
- Ugrás ide: Következő téma
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v1
- Ugrás ide: Külföldi témák - e107 v1
- Ugrás ide: Magyar témák - e107 v1
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v1
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v1
- Ugrás ide: Valaki segítsen - e107 v1
- Ugrás ide: Nem műküdő letöltés - e107 v1
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v2
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v2
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v2
- Ugrás ide: Valaki segítsen - e107 v2
- Ugrás ide: Nem műküdő letöltés - e107 v2
- Ugrás ide: Külföldi témák - e107 v2
- Ugrás ide: Magyar témák - e107 v2
-
[link] klán weboldalunkkon működik prímán már rég óta. Ha kell vkinek segítség akkor keressetek meg az [email] címen!!! De feltétel a működéséhet hogy a php.ini-ben a webszerveren engedélyezve legyen az fsockopen vagy a curl funkció! Emelett esetleg jól jön az utf mint bármilyen karakterkód beolvasása a játékosok neveiből illetve a gzip funkció mely kisebb adatcsomagokat eredményez. De ez a két utóbbi nem szükséges feltétel!
Amúgy van még vmi szerverkereso.hu magyar oldal is és a game-monitor.com (kötőjellel) oldal is aki nem akar lgsl-t, illetve tudok egy squery-t is az squery.com-on, de ez csak php-nuke és variánsaihoz jó, és csak fsocopen-nel működik kizárólag!
-
tud valaki olyan tárhelyszolgáltatót ahol nincsen semmi se letiltva és ingyenes és nagy tárhelyet ad?
-
a másik
észrevettem hogy a hírszerkesztőben a filmbeszúró és a linkbeszúró modul nem megy viszont firefox alatt tökéletes vajon mért?
-
...hát ha az lgsl-re gondolsz akkor miért nem nézted meg az általm linkelt oldal domain-jét! Ha "futik" rajta akkor olyan nagy gond nem lehet, ha viszont egyébre gondolsz akkor olyan amin minden legyen engedélyezve nincs, inkább úgy mondanám hogyha előfizetsz akkor megegyezés kérdése hogy mi kell neked és mit adnak. De ingyenesben nem igazán. S még valami, aranyos kishazánkban nem divat még a kibővített szolgáltatás, de külföldi webszervereken igen. A mienk olyan, hogy joomla, e107, nuke-evo, s sok más portálmotor is fut rajta, de tudni kell hogy a szerver nem magyar! Tehát lehet olyan magyar szolgáltató hogy kínál ilyet, de valszeg pénzért vagy nem magyarországon van a hardware. Én TUDOM AJÁNLANI A TARHELY.BIZ-et! Regizel és 5 hozzászólás a fórumban és igényled a tárhelyet. Első körben kaptál ezért cpanel-es felület-et is, csak most az a szerverük áll. s jelenleg directadminos van ami nagyon tuti. És tök ingyen... Egyébként sok félét láttam már, sok helyre regeltem már külföldire és nem külföldire, de ilyen eléréssel, le-fel töltési sebességgel stb. ritka. De ahol már cpanel van külföldin már általában annak a config-ja jó szokott lenni. A tarhely.biz-en még jónéhány egyéb php függvény is engedélyezett ami máshol nem, van htaccess is, bár 256 mega tárhely, és 6 giga forgalom/hó.
Vagy próbáld meg az oldalam.net-et 10 hsz a fórumukon/hó, cpanel-es, 1 giga tárhely, tán 10 giga/hó forgalom, bár néha elérhetetlenek. kb. 10%-ban, de gyors, megbízható jól működő. S sehol nem törölnek csak úgy találomra...
De itt egy gyűjtemény: [link] -
Hozzászólások: 0Csatlakozott:amugy azt a szerver figyelö plugint a seniorteam-is használja és náluk
mükszik kérdezmeg tölük hogy kell [link] -
Egy ingyenes és jól bevált tárhely lehetőség a link alatt található. Már pár oldalt csináltam a leírás alapján.
ingyen-tárhely
Remélem valakinek segít...
Válasz írása
- Ugrás ide: Előző téma
- Ugrás ide: Következő téma
- Ugrás ide: FIZI THEMES - e107 v1
- Ugrás ide: Külföldi témák - e107 v1
- Ugrás ide: Magyar témák - e107 v1
- Ugrás ide: Theme kérés, keresés - e107 v1
- Ugrás ide: Javaslatok - e107 v1
- Ugrás ide: Valaki segítsen - e107 v1
- Ugrás ide: Nem műküdő letöltés - e107 v1